Akdeniz Üniversitesi Personel Dairesi Eski Başkanı Hüsnü Gülez; konum itibariyle FETÖ’nün ele geçiremediği nadir kişilerdendi. Hepinizin bildiği gibi, Akdeniz Üniversitesi’nde FETÖ’ye biat etmediği için türlü kumpaslarla memuriyetten ihraç edilmişti.

Mesleğinden ve ekmeğinden olma pahasına FETÖ’ye biat etmeyen, 1,5 sene boyunca hukuk mücadelesi veren Gülez, haklı mücadelesini kazanmakla birlikte, FETÖ ile mücadelesine hız verdi ve pek çok FETÖ/PYD davasında ‘açık tanık’ olarak dinlendi.

Gülez FETÖ Mağdurlarına Umut Oldu
Gülez ile aynı durumda olan pek çok insan, emsal ve örnek teşkil edecek bu mücadele karşısında Gülez’i destekledi. Sürdürdüğü haklı mücadelesinden FETÖ’ye karşı zaferle çıkan Gülez, FETÖ’nün yaftalayarak ayakaltından çektiği gerçek Ak Partili vatanseverlerin ve diğer tüm masumların ümidi oldu.
Artık hiçbir partiye güvenmeyen mağdurlar Hüsnü Gülez gibi      FETÖ’ye biat etmemiş, FETÖ ile mücadele etmiş isimlerin seslerini duyurmasını ve bu yüzden de 24 Haziran seçimlerinde aday olmasını istiyorlar.

Erdoğan’a yakınlığı ile de bilinen Hüsnü Gülez’i, FETÖ ile mücadele etmiş ve bu mücadele uğruna da çeşitli bedeller ödemiş isimler de destekliyor. Antalya’daki FETÖ’cülerin korkulu rüyası Şükrü Yunak, Hikmet İskender ve yine FETÖ’nün para kaynaklarını bir bir ortaya koyan Banu Barlas gibi isimler de destekliyor.

İşte seslerini duyurabileceğini ve diğer masum mağdurlar için de mücadele edeceğini düşünerek Hüsnü Gülez’e atılan destek mesajları:
resim846833

resim843716
resim487072

resim424189


Kaynak: Özel Haber