Konyaaltı Öğretmenevi'nden Duyarlılık Örneği Kampanya...

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi dolayısıyla, Konyaaltı Öğretmenevi Müdürlüğü son derece duyarlı bir kampanya başlattı. 18-23 Mart tarihlerinde tüm Şehit ve Gazi yakınlarına ücretsiz hizmet sunacaklarını açıklayan Kurum Müdürü Mehmet Kosat, kurum çalışanları il birlikte, olanaklar doğrultusunda  en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını ifade etti.

resim796955

Şehit ve Gazi ailelerinin ülkemize emanet olduğunu belirten kurum müdürü Mehmet Kosat; “Tüm Şehit ailelerine ve Gazi olma şerefine ulaşmış herkesin milletimizin kalbinde müstesna bir yere sahiptir. Bu anlamda, Şehit aileleri ve Gazilerimiz bizim onurumuzdur. Kapımız tüm Şehit ve Gazi ailelerine her daim açık olacaktır” dedi.

resim158155

Ayrıca Konyaaltı Öğretmenevi çalışanlarına böyle bir kampanya başlamalarına vesile oldukları için teşekkür eden Kosat; "Kurulduğumuz günden beri, yönetici kadromuz ve tüm personelimizle milli ve manevi yönden her zaman örnek bir devlet kurumu oluyor ve olacağız." dedi.

resim579701

Kurum çalışanları ile birlikte Şehit ve Gazi ailelerine böyle bir hizmet verecekleri için son derece mutlu ve heyecanlı olduklarını belirten Kosat, bu ve buna benzer kampanyaların  imkanlar elverdiğince  yapılacağını da duyurdu.


Kaynak: Banu Barlas