Antalya'nın Ömer'ine Büyük Vefasızlık!
Türkiye genelinde partilerin aday listeleri yayınlandı. Antalya’da en çok konuşulan ve halkın desteklediği isimlerin hak ettiği yerde olmaması üzüntü yarattı.

 

Ak Parti’yi var eden isimler arasında bulunan Osman Dirican’ın adaylığı küskünleri heyecanlandırmış ve küskünler partiye dönüş sinyali vermişti. Dirican’ın Ak Parti kurucularından ve emeği geçenlerden olmasına rağmen aday gösterilmeyişi ise son derece büyük hayal kırıklığı yarattı.  
 
İyiliği ve yaptığı yardımlar ile kendisini Antalya halkına sevdirmiş olan Osman Dirican için halk; “Antalya’nın Ömer’i” yakıştırmasını yapıyor.
 
Sosyal medyada Dirican’ın aday gösterilmemesinden dolayı tepki mesajları yağdı… Ak Parti seçmeni partiyi ve Erdoğan’ı vefasızlık ile suçladı.
 
İYİ Parti’den Şok Eden Vefasızlık!

 
İyi Parti kurucusu Musa Ertugan’ın 9, sırada yer bulmuş olması son derece büyük tepkilere yol açtı.
 
İyi Parti kurucusu ve Akşener’in en büyük destekçisi Musa Ertugan, partiye olan desteğini 1,5 yıl önce seçim ofisi açarak ortaya koydu. Diğer pek çok aday gibi son anda ortaya çıkıp aday olmak yerine 1,5 sene önce aday adaylığını ortaya koyarak seçim ofisini 2’ye çıkartan Ertugan, İyi Parti’nin adaylık öncesinde ilk ve tek reklamını yapan, parti için çok ciddi paralar harcayan aday oldu.
 
Antalya’nın ve İyi Parti’nin sevilen isimlerinden olan  Musa Ertugan’a yapılanı vefasızlık olarak değerlendiren İyi Partililer, listelere dair memnuniyetsizliği ve Ertugan’a yapılan vefasızlığı eleştiri yağmuruna tuttular.


BANU BARLAS

 
 


Kaynak: Banu Barlas