Seçime günler kala Ak Parti Burdur'da, kamuyuna yansıyan imza krizi nedeniyle tabanın büyük tepkisini çekti. Bugün genç ve dinamikliğiyle en gözde aday, adayı olan Ferhat Şahin'de konuyla ilgili bir basın açıklaması yaparak, imza skandalına adı karışan İl Başkanı Volkan Mengi ve yardımcılarını resmen istifaya davet etti.

İŞTE O AÇIKLAMA

27.dönem Burdur AK Parti Miletvekili aday adaylığımı için il başkanlığında yapmış olduğum basın açıklamamda il başkanı Sayın Volkan MENGİ;

"Biz bütün aday adaylarımızı bağrımıza basıyoruz. İnşaallah aday adaylarımız içindende kıymetli üç adayımızı Genel Merkezimiz Teşkilâtlarımızla istişare edecek kamuoyunun nabzına göre üç adayımızı belirleyeceğiz demiştir. Basında bugün krize neden olan ve ilçe başkanlarına zorla imza attırılan bir belge ortaya çıkmıştır.

Seçime günler kala AK Parti Burdur Milletvekili Bayram ÖZÇELİK ve Milletvekili aday adayı olan Kadir YAMAN'ı Milletvekili görmek isteriz diyerek zorla imza toplatılması siyasi ahlaka aykırı bir davranıştır. Teşkilatlar bütün adayadaylarına eşit mesafede olmak zorundadır aksi bir hareket sıkıntıya sebebiyet verir ki Burdur AK Parti Teşkilatının bir kısmı tarafsızlığını yitirmiş, iş bu sebeple ortaya çıkan sıkıntının bertaraf edilmesi için tutanağın altında imzası bulunanlar ivedilikle görevlerini bırakmalıdır.


AK Parti Ümmetin Duasıyla Milletimizin desteğiyle "HEP VAR OLACAKTIR!"
‘’Bizim Davamız Şahıslarla Sürdürülen Dava Değildir, Bizim Davamız ‘Reis’in Davasıdır'’
Tek Millet
Tek Bayrak
Tek Vatan
Tek Devlet İle Yola Devam...
27.Dönem Milletvekili Aday Adayı Ferhat ŞAHİN

Özel Haber
Samet Memiş


Kaynak: Banu Barlas