FETÖ mağdurlarının avukatı, FETÖ’nün korkulu rüyası Av. Rıdvan Yıldız, İyi Parti Antalya Milletvekilliği aday adayı oldu.
FETÖ ‘ye karşı sürdürdüğü davalarda son derece kararlı adımlarla ilerleyip net sonuçlar alan, inandığı hiçbir davayı kaybetmeyen Rıdvan Yıldız, bundan böyle mücadelesini mecliste sürdürmeye aday.

Ergenekon, Balyoz ve FETÖ mağdurlarının avukatlığını yapmış olan ve başarısını da bu şekilde duyurmuş olan Yıldız, laik devletin savunucusu olduğunu belirtti ve Parlementer sistemin geri gelmesinin mücadelesini vereceğini söyledi.

Meral Akşener’e gönül verdiğini ve onunla aynı mücadeleyi verdiğini söyleyen Yıldız, milletvekili olmak için yeterli donanıma sahip olduğunu düşündüğünü, Antalya’yı sadece turizm ile değil, tarım ve ekonomi ile de gündeme getirmeyi istediğini belirtti. Yine Antalya’nın tufanda ve sebze üretim merkezi olduğunu ve bunların mecliste vurgulanarak köylünün desteklenmesi gerektiğini ifade eden Yıldız, aday olması halinde Antalya için faydalı olacağını da sözlerine ekledi.



Kaynak: Banu Barlas