Ak Parti Antalya İl Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç’un Gazipaşa Kadın Kolları’na tepeden atadığı Emine Güven’in görevine gece yarısı son verildi.

Ak Parti Gazipaşa Teşkilatı ve Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik’in haberi ve iradesi dışında tepeden Kadın Kolları Başkanlığı’na atanan Emine Güven’in görevi sonlandırıldı.

Emine Güven’in göreve atanması açıklandığı andan itibaren sosyal medyada da oldukça hareketli anlar yaşandı. Güven’in yerel seçimler öncesi tam bir Ak Parti karşıtı olduğu ve hatta “Ayakkabı Kutusu Partisi” şeklinde söylemlerde bulunduğu iddiası sosyal medyada tepkilere sebep oldu. Ak Partililer partide hiçbir emeği olmadığı halde tepeden inen Emine Güven’e karşı oldukça tepkili.

Gazipaşa’dan yükselen seslere Antalya İl Başkanı sessiz kalmadı ve Emine Güven’i görevden aldı.

Esra Özkoç Hastanelik Oldu

Kimseye sormadan yaptığı atama sonucu tepki alan ve aldığı karar iptal edilerek İl Teşkilatının tepkisine sebep olan Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç’un gece yarısı fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Özkoç’un Kadın Kolları Başkanlığına devam edip etmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

ÖZEL HABER
Banu Barlas Okumuş



Kaynak: Özel Haber