Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, belediyenin filosuna katılan yeni araçları sosyal medya üzerinden duyurdu. Gazipaşa halkına müjde olarak yapılan duyuru sonrası yorumlar ise oldukça şaşırtıcıydı.

Dr. Adil Çelik, göreve gelmeden önceki adaylık sürecinde gidilmedik tek bir ev, adım atılmadık yer bırakmamıştı Gazipaşa’da. Öyle ki; bazı köylerdeki evlere arabayı kilometrelerce öteye bırakıp yürüyerek de olsa ulaşmıştı. Seçildikten sonra o günlerini ve ulaşım sıkıntısını unutmayan başkanın ilk icraatı da yayla ve köy yollarını yapmak oldu. Eksi bütçeyle, eksik teçhizat ve araçla yıllardır yapılmayanı yaptı ve dağı-taşı yola çevirdi Başkan Çelik. Eksik techizat ve araçla yapılan pek çok yoldan sonra yaz gelmeden tüm köy yollarını yetiştirebilmek için yeni araçlar alındı. Ve işte alınan bu araçların duyurusu Başkan Çelik tarafından şu şekilde yapıldı:

“Göreve geldiğimizde Gazipaşa Belediyesi'nin araç filosunda 2 adet greyder mevcuttu. Bunların bir tanesi iş görür vaziyette iken diğeri bizlere oldukça fazla bir maliyete neden oluyordu. Göreve geldiğimiz 10 ay gibi bir sürede, 1 tanesi büyükşehirin desteğiyle olmak üzere greyder sayımızı 4'e çıkardık. Fotoğraflarda araç filomuza kattığımız son greyderimizi görüyorsunuz. Mart ayında almayı planladığımız greyder ile bu sayıyı Allah'ın izniyle 5'e çıkartacağız. Araç filomuza eklediğimiz diğer araçları da zaman içinde sizinle paylaşacağım. Yolun açık olsun Gazipaşa'm...”

Yapılan duyuru oldukça sevindirici ve yapılacak hizmetlerin de müjdecisi ancak, bu duyurunun altına yapılan yorumlar; “ Kamyon-greyder yerine sihirli değnek alsaydın Başkanım!” dedirtiyor insana… Çünkü ancak sihirli değnek insanüstü bir çabayla bunca yıl yapılmamışın 10 ay içinde yapılmasını sağlayabilir. Tabii ‘Sihirli Değnek’ diye bir şey varsa…

İşte yıllardır yapılmayanın hesabının 10 aylık yönetime sorulması:


“5 değil 500 tane alsanız ne olacak başkanım ben köye giderken durmadan arabanın altını vurduktan sonra bi zahmet artık köy yollarına bi el atın başkanım saygılar.”


“Bende şikayetçim gazipaşanin köy yollarında gecen pazar günü köye hasta almaya gitim gitmez olaydim o yallar yüzünden biselde günaha girdim sizin yuzunuzden Şitdetle kınıyorum bide ak partiye geçti geçmez olaydı eskiden bundan daha iyidi.”


“Onları süs için mi aldınız yolları bi düzeltin galiba face book ta paylaşmak için aldınız sayın başkan.”

“Hayrlı olsun bşkanımda bu çobanlar hasdre doğanca bilos yolu ne zaman yapılacak bi gidip görün bizahmet arabanın altında bişey bırakmıyo yollar berbat kusura bakmada başkanım bu işler macerayla olmuyo seçim zamanı
koştuğunuz kadarda şimdi koşsanız oköy yolları sıcak asvalt olurdu şimdi muhtarlarda bırakıverdi iyice artık bukadarda olmaz pes.”

Haber: Banu Barlas Okumuş


Kaynak: Özel Haber