Camiye ayakkabılarıyla girdi denilen ve sosyal medyada hızla servis edilen haberin gerçek yüzü ortaya çıktı. Ak Partili İzmit Meclis Üyesi O caminin bütün ihtiyaçlarını karşılayıp, çevresini düzenleyip çamurdan kurtarmış, o günde köylüler kendisine teşekkür edip, ikramda bulunmak için davet etmişler meğer...

İDDİALAR ASILSIZ ÇIKTI


Ak Partili meclis üyesi Şener İnce’nin ortaya attığı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Kocaeli İzmit'e bağlı Fethiye Köyü’nde bir camiye ayakkabı ile girdiği iddialarının asılsız olduğu anlaşıldı. Kocaeli'de bir yerel gazetede yer alan habere göre Ak Parti İzmit Belediye meclis üyesi Şener İnce'nin sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaşarak "ayakkabılarla girildi" diye eleştirdiği yerin cami değil, köyün ardiyesi olarak kullanıldığı ortaya çıktı.

KÖY EVİ OLACAK

İzmit Belediyesi tarafından yapılan açıklamada da geçtiğimiz seçimlerde aynı alana sandık konularak vatandaşların o alanda oy kullandıkları ifade edildi. Aynı alanın ardiye olarak kalmaması, köydeki vatandaşların daha etkin kullanması için 'köy evi' olarak projelendirme çalışmaları da sürüyor. Medyada İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet Kaplan ve heyetinin ardiyenin hemen yanında bulunan camideki fotoğrafı da paylaşıldı.


"YALAN, İFTİRA, İKİNCİ KABATAŞ YALANI"


İzmit Belediye Başkanı Avukat Fatma Kaplan Hürriyet olayla ilgili yaptığı basın açıklamasında, ilk olarak Ak Partli meclis üyesi Şener İnce’nin ortaya attığı iddianın doğru olmadığını açıkladı.

Ak Partili Şener İnce'nin asılsız çıkan iddiası ise hala sosyal medya paylaşım sitesi facebook da yayında...

Sosyal medyanın en büyük fenomeni Gökhan Kahraman'da, haberin gerçeğini sayfasından şu şekilde paylaşarak yüz binlere duyurdu:

resim623097


Kaynak: Banu Barlas