Doğa Kolejinde Öğretmenler maaş alamadıkları gerekçesi ile derslere girmeme kararı aldı. Doğa Koleji Milli Eğitim Bakanlığı'ndan sonra ülkede en fazla okulu olan kurum.

-Atlas Jet uçuşlarını durdurdu.

-Bir önceki cuma Acıbadem den Şişli'ye gönderdiğim PTT kargo 9 günde ulaştı, yetkililer personel yönetiminde sıkıntılar olduğunu, kurumun çatırdadığını, kargo taşıyamaz hale geldiğini söylediler.

-ülkenin en önemli yapı malzemeleri şirketlerinden akg gazbeton konkordato ilan etti.

Siz hala devletin parasıyla, sahte ödül törenleri, şatafatlı kongreler düzenlemeye, eksik istatistiklere, satılık medyanızda haberler yaptırmaya devam edin. fakir fukaranın vergilerini hiç etmeye devam edin. Yüksek maaşlı bürokratların, danışmanlarınızla haram ve faiz çukurunda sanayiyi boğduğunuz düzeniniz devam ettirin.

Kurduğunuz sahte ihracat kümelenmeleriyle devletin paralarıyla yurt dışı tatillere gitmeye devam edin, heyet adı altında. Muslukçunun parasını alın, ihracat için seyahat yaptırın, kola fabrikasını gezdirin, kenyada aslanları, abd de kumarhaneleri devletin teşvikiyle ziyaret edin.

Cehennemde konkordato uygulaması yok, cehennemde devlet teşviki yok, sınırsız ateş var. öldüğünüz gibi kabirde azabınız başlayacak, kaçış yok. O gün mutlaka gelecek. Batırdığınız ekonomiyi küçük ortağınızla beraber çözün de görelim.

İş Adamı Anıl Utku Bengisu'nun sosyal medya yayınından alıntıdır.


Kaynak: Banu Barlas