AYAKLARDA UYUŞMA VE KARINCALANMA HİSSİ

Ayaklarımızda ve ellerimizde uyuşma ve karıncalanma hissediyorsak bu çok ciddi hastalıkların belirtileri olabilir. Bunlarda bazıları :

Diyabet,Ayaklardaki kandolaşımı sisteminde ciddi bozukluklar, B12 vitamin azlığı, ağırmetal zehirlenmeleri, alkol zehirlenmesi, büyük kötü huylu tümörler ve virüs enfeksiyonları.

resim664831

BACAKLARDA BELLİ BÖLGELERDE ÖDEM OLUŞMASI

Genelde bu ödemler ofisde,masa başı işlerde çalışanlarda görünür. Ancak önemli bazı hastalıkların haberciside olabiliyor. Bunlar:

Varisler, kalp yetmezliği, lenfatik tıkanıklık, karaciğer problemleri ve böbrek yetmezliği.

resim142362

ŞİŞKİNLİK HİSSİ VE GAZ

Ana nedeni stres olan şişkinlik ve gaz kramp halinde çok acılı bir hal alabilir. Ancak dikkat etmek gerek.Zira önemli bazı hastalıklarında habercisidir. Bunlar:

İrritabl barsak sendromu (huzursuz barsak sendromu) ,safra kesesi problemleri, kalın bağırsak tümörleri ve en önemlisi de pankreas kanseridir.

resim118137


KASIKLARIN AĞRIMASI

Bilimsel tabirle pelvik ağrı olarak bilinir ve çok sık karşılaşılır. Ciddi bir hastalık belirtisidir. Bunlardan bazıları:

Üreme sistemi enfeksiyonları,üreme organlarının iltihabi,yumurtalıklarda kistler, dış gebelik, endometroizis (halk dilinde çikolata kistleri)...

resim761305

GÖĞÜSDE AĞRI

Göğüs ağrısı belkide en hayati öneme sahip ağrılardan biri. Zira pek çok insan ölüme bu şikayetle gidiyor. Diğer önemli hastalık belirtileri ise:

Kalbde koroner damarlarda tıkanıklık ve kalpkapak hastalıkları, Gaströozofagael reflü, Mide dou-denum Ülseri, Gastritik, Zatürre ve Akciğer Kanseri.

resim978916


BAŞ AĞRISI

Neredeyse herkesin yaşadığı ve sıklıkla şikayet ettiği bir ağrıdır. Çok bilinmesede bazı önemli hastalıklara ipucu vermektedir. Bunların başlıcaları:

Hipertansiyon,beyin tümörü ve enfeksiyon hastalıklarıdır.

resim292284


Kaynak: Özel Haber