Antalya'da motorseverler 29 Ekim Cumhuriyet bayramına hazır. Antalyalı motorseverler tarafından düzenlenen milli bayram etkinliklerine bir yenisi de 29 Ekim Perşembe günü eklenecek.

Geçtiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Selçuk Güleç isimli motorsever tarafından düzenlenen organizasyonda Minicity'de buluşan Antalyalı motorseverler, son derece renkli görüntülere sahne olmuştu. 7'den 70'e herkesin Türk Bayrakları ile katıldığı gösteri sonrası yapılan kortej de son derece ihtişamlıydı.

Motorseverlerin buluşma noktası bu kez Antalya Akvaryum... 29 Ekim Perşembe günü 12.00'da Akvaryum önünde buluşacak olan Motorseverler 14.00'da kortej şeklinde Terra City'e doğru hareket edecekler. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve çeşitli yarışmaların da yer alacağı organizasyon Terra City önünde son bulacak.

Milli güvenliğin sağlanamadığı gerekçesiyle bayramların yapılmaması çok sayıda sivil toplum örgütünün ve ortak etkinliğe sahip gurupların kendi düzenledikleri organizasyonlarla bayram düzenlemelerine sebep oldu.

Türk toplumu adına ihtiyacımız olan yegane unsur olan birlik ve beraberlik bu tür organizasyonlar sayesinde çok daha anlamlı hale geldi. Selçuk Güleç tarafından yapılan etkinliklerin en güzel yanı, din, dil, ırk ve siyasi parti gözetmeksizin tek bayrak altında insanları bir araya getiriyor olması.

Şehitlerimiz ve ülke bütünlüğümüz için Selçuk Güleç tarafından düzenlenecek olan Cumhuriyet Korteji'ne tüm Antalya halkı davetlidir.

Tüm bu güzel etkinliklerden ortaya çıkan ana fikir ise : Dininiz, diliniz, ırkınız, düşünceniz, siyasi partiniz ne olursa olsun, bayramlarımız ortak paydamız, vatan ortak kaygımız olsun...

Banu Barlas
ÖZEL HABER


Kaynak: Banu Barlas