Otel denize sıfır ve harika bir koyu var. İskelesinde güneşlenmek ve oradan denize girmek de ayrı bir keyif. Koy olması sebebiyle denizi son derece sakin.

 

Otel genel olarak huzurlu ve personeli çok ilgili. Personelin geneli depremzedelerden oluşuyor ve bu da ülkemiz adına insana verilen değeri gösteriyor.

 

Yemek çeşitleri güzel, lezzetli. Hatay Tava mükemmeldi.  Pastanesi gece yarısına kadar açık. Fast food sevenler ve çocuklar için Burger ve pizza yerleri var. Profesyonel burger ve pizza menüleri son derece popüler. Yine dışarıda kafelerde yapılan tüm kahve ve içeceklerin yapıldığı içecek barı var. Gün içinde buralara takılıp para vermeden özgürce ve sınırsızca her istediğinizi bulabilmenizin tadını çıkartabiliyorsunuz.

 

Havuz kenarlarındaki çardaklar mükemmel bir keyif ve huzur veriyor. Çocuklar için park ve geniş oyun alanlarına sahip bir otel. Akşamları canlı müzik ve DJ programı var. Canlı müzik güzel ancak DJ amatör…

 

Oteldeki en büyük sorun asansörün birinin bakımı yapılmamış olması ve kırmızı etiketle hala kullanılıyor olmasıydı. 3 gün kaldık ve ne yazık ki temizlik de yapılmadı. Soğuk su bulmak çok zordu, su dolapları çalıştırılmıyordu. Soğuk su olan tek yer Pool  bardı… Nedenini sorduğumuzda çocukların dolapları açtığını söylediler.  Dondurma bulmak çok zordu, gelmesiyle bitmesi bir oluyordu. Gözlemeyi tek kişi yapıyor ve bu nedenle çok uzun bekleme süresi oluyordu.

 

 

Otelde gördüğümüz en büyük eksiklik ve olumsuzluk ise hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı idi hem de Ramazan Bayramı… 2 bayramın bir arada yaşandığı bir günde bile bayrama dair tek şey dağıtılan şeker ve çikolata idi.

 

Yemekler bir sonraki öğünde farklı bir formatta sunuluyordu.

 

Otopark uzakta idi ve eşyaları odaya götürmek için mini golf arabalarını beklemek zorundasınız.