Akdeniz Medya Grup olarak Akdeniz’in otellerini gezmeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz yaz gittiğimiz Victory Be Mine ile aynı alanda yer alan Volare otel hemen her konuda aynı özelliklere de sahip.

 

Geçtiğimiz sezon 3 ay çalıştırılmış olan Volare Otel tam olarak Be Mine gibi değildi. Personel yeniydi ve açılış yeni olduğu için ufak tefek teknik aksaklıklar yaşadık. Bunun dışında otelden memnun kaldık.

 

Volare’de kalanlar Be Mine otelin hizmetlerinin tamamından yararlanabiliyor. Çıkan yemekleri farklı ve her iki otelin yemekleri de mükemmeldi. Sushi sevenler için eşsiz çeşitler vardı. Sınırsız et çeşidi ile gezdiğim otellerin tamamından iyi olan Victory otel yine son derece iddialı et yemekleri ile memnuniyetimizi katladı. Tandır, Adana, Ahtapot, İtalyan Mutfağının yanı sıra, kişiye özel pasta ve dondurma dahi yapan otel salata ve meze çeşitleri ile de tartışmasız mükemmeldi.

 

Dondurma olarak dünya markası Algida’yı sınırsız sunan otelde hemen herkesin elinde Magnum vardı. Pastaları da son derece hafif ve lezizdi. Kabak tatlısından,  baklavasına, sarmasına kadar geniş bir tatlı konsepti olan otel, aynı zamanda meyve çeşidi ile de son derece tatmin edici idi.

 

Odaları geniş ve büyük ekran televizyonu ile keyifli idi. İnterneti de gayet iyi çekiyordu. Lunaparkı da aqua parkı da hem çocukların hem de yetişkinlerin ilgi odağı idi. Animasyonu profesyonel gruplar tarafından yapılıyordu ve her gece farklı bir program vardı.

 

Diskosu da bizim bulunduğumuz tarihte bir düğün olduğu için oldukça kalabalıktı. Ultra her şey dahil konseptteki bu otelde aç kalmak imkansızdı.

 

 

 

 


Kaynak: Haber Merkezi