TENEFFÜS PARK BİR HAFTADA 90 BİN ZİYARETÇİ GÖRDÜ


Muratpaşa Belediye’sinin hayata geçirdiği Teneffüs Park, açıldığının ilk haftasında 91 bin 700 kişiyi ağırladı. Her yaştan çocuğa hitap eden Teneffüs Park’ta aileler de çocuklarıyla birlikte hoşça vakit geçirdi.

Muratpaşa Belediyesi’nin iştiraki şirket Falez AŞ ile birlikte Çaybaşı Mahallesi’nde kurduğu Teneffüs park, 16 dönüm yer kaplıyor. Tamamen Açıkhava oyuncakları içeren, çocukların bütün enerjisini atabileceği bir ortam sunan parkta meraklıları için buz pateni de bulunuyor.

resim501038

TENEFFÜS PARK BASINLA BULUŞTU

Muratpaşa Belediyesi ve Falez A.Ş.’nin açılışını yaptığı Teneffüs park, 21 Kasım Pazartesi günü basın mensuplarını ağırladı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Sn. Ümit Uysal’ın katılımıyla gerçekleşen toplantı, 12.00’da Teneffüs Park Turunç Kafe’de gerçekleşti.

Basın mensuplarına Teneffüs Park’ı gezdiren Başkan Uysal, “Çocuklarımızı, alışveriş merkezleri içine sıkışmış oyun alanlarından, bilgisayar oyunlarından, jetonlu makinelerinden kurtaran, tamamı açık hava oyuncaklarından oluşan ve aynı zamanda Antalya’nın tek doğal buz pateni pistine sahip parkımızda siz değerli basın emekçisi dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyduk.” Sözlerini kaydetti.

Banu Barlas




Kaynak: Banu Barlas