5 Haziran günü yay burcunun 15 derecesinde olacak olan ay tutulmasının temel konuları, maddiyat, iş gücümüz ve aşacağımız bir zorlu dönem.

Yaklaşık 6 ay hissedilebilir biçimde etkisinde olacağımız ve kendi isteklerimiz doğrultusunda olumlu veya olumsuz atlatacağımız bir dönem yaşayacağız.

Geçmiş dönemde yaşanan iş gücü kaybının izlerini bu dönemde silmek üzere telafi için çabalayacağımız, umutlarımıza erişmek adına sabırlı olacağımız bir 6 ay yaşayacağız.

Sabırlı olmamız gereken bu dönemde hızlı beklentiler içine girmeden, yavaş oluşumlarla, yere sağlam basarak ilerlenmeli. Kazancımızdan elimize kalan az bile olsa sabırla bunu da atlatacağımız bir döngü.

Bu çabanın yorgunluğu ve stresi bizi dönem dönem değersiz hissettirebilir. Buna kapılmadan güçlü kararlar alarak yönetebileceğimiz bir süreç. Bu anlamda kişisel farkındalık ve çevremiz, altyapımız ön plana çıkacak.

Yenileşen sistemlere ayak uydurma süreci. Kendi kararlarımızla yapacağımız ileriye yönelik değişiklikler bizi umutlarımıza giden yolda daha hızlı adımlar atarak yürümemizi sağlayacak. Bu süreçte güncel olanı takip ederek ayak uyduranlar ilerleme sağlarken, ayak uyduramayanlar bir çok sıkıntıyla karşılaşabilir.

Ev değiştirme, şehir değiştirme, yurt dışına yerleşme, göç konuları, yurt dışı bağlantılı işler önümüzdeki 1 yıl süreyle gündeminize girebilir.

Destekleyen haritalarda eski arkadaşlar ve eski sevgilerden haberler alma veya yeniden görüşme gibi durumlar ortaya çıkabilir.

Önümüzdeki 6 ay için özellikle dolandırıcılık ve dolandırılma vakaları artacağı için maddi kaynaklarımızı fazlasıyla korumamız gereken bir dönem. Böyle bir durumda fazla güven veya iyi niyet sebebiyle kayıplar yaşayabiliriz.

Çevremizden etkilenmeden kendi kararlarımızı veriyor olmak bu sürecin olumsuz etkilerini azaltacaktır.
Sevgilerimle,

ASTROLOG ASLI UZUN

resim767265


Kaynak: Banu Barlas