KOÇ: Haftaya arkadaş ziyaretleri veya seyahat planları yaparak başlayabilirsiniz. Bu hafta zevki harcamalardan kaçınmak gerekiyor. Bu tarz harcamalar sonrasında maddi olarak yetişememekle alakalı sıkıntılar çıkaracaktır. Bu hafta eski sevgilelerinizle diyalog kurabilir veya onlardan haberler alabilirsiniz. Ayrıca eksik kalan işlerinizi tamamlamak adına çok uygun bir hafta.

BOĞA: Haftaya eski iş çalıştağınız yerlerden haberler alarak başlayabilirsiniz veya eski iş arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. İşinizle ilgili ciddi haber trafiği ve yoğunluk yaşanacak bir hafta. Yurt dışıyla ilgili işlerde yeni kontaklar kurabilir, başarı gösterebilirsiniz. Ev değişikliği, iş yerinizin mevki değişiklikleri gibi yer değişiklikleri gündeminize gelebilir.

İKİZLER:Haftaya ikili ilişkilerde anlaşması zor durumlar çıkabilir biraz sabırlı olmakta fayda var. Sakince düşünerek karar almak, kararsız kaldığınız durumlarda bir danışmanlık yada fikir almak iyi gelebilir veya eski ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları gözden geçirmek neden ve sonuçlarını araştırmak veya sorgulamak kararlar almanızda size fayda edecektir.

YENGEÇ: Bu hafta iş yoğunluğunuz bir hayli fazla olacak. Stresden uzak durmanızda fayda var aksi halde kas, kemik ağrıları veya diş sıkma gibi olumsuz durumlar yaşayabilirsiniz. Önümüzdeki dönemde gelirlerinizi arttıracak projelere bu hafta başlamanız söz konusu olacak.

ASLAN: Bu hafta önceki haftalarda yaşamış olduğunuz zorlu süreçlere çözüm bulmak için eski dostlarınızla veya uzun zamandır görüşmediğiniz akrabalarınızla kontak kurmanız söz konusu olacaktır. Etrafınızda veya çevrenizde sizden saklanan olaylar varsa bunlarla ilgili haberler almanız söz konusu. Bu dönemde bir hobi edinmek veya eğitim almak içinde bulunduğunuz durumlardan sizi uzaklaştıracak ve farkındalık kazandıracaktır.

BAŞAK: Bu hafta evinizle ilgili bir değişiklik söz konusu olabilir veya yeni bir eve taşınma gibi durumlar karşınıza çıkabilir. Fırsatlar iyi olması halinde değerlendirilmesi gereken teklifler sizi bulacaktır. Arkadaş çevrenizle ilgili çok fazla sosyalleşeceğiniz bir hafta. Aynı zamanda iş ve kariyerinizle ilgli değişiklikler hakkında bu hafta haberler alabilir veya yoğun bir çalışma temposu yaşayabilirsiniz.

TERAZİ: Bu hafta planlamış olduğunuz bir seyahati gerçekleştirebilirsiniz. Aileniz veya iş arkadaşlarınızla ilgili çok fazla haberler alacağınız bir hafta olacaktır. Günlük hayatınızda bu hafta yapacağınız harcamalardan kaçınmaya çalışın. Maddi kaynaklarınızı korumanız gereken bir hafta olacaktır.

AKREP: Bu hafta yapacağınız harcamalarda doğru kararlar vererek harcama yapmanızda fayda olacaktır. Özellikle çocuk sahibi akrep burçlarının çocuklarıyla ilgili fazla harcama yapması söz konusu olacaktır. Bu hafta kredi kullanımı gerektiren durumlar veya yatırımlar yapmak için doğru bir hafta değil. Bu tarz planlarınızı ertelemekte fayda olacaktır.
YAY: Bu hafta ikili ilişkiler konusunda taviz vermemek sizin için doğru olacaktır. Özellikle paylaşım gerektiren konularda daha dikkatli ve temkinli davranmakta fayda var. İş veya ilişkinizle ilgili kararsız kalacağınız durumlar ortaya çıkabilir. Bu durumları öteleme imkanınız varsa ötelemek çok iyi olacaktır. Ötelediğiniz bir durumla ilgili sürecin zorluğunu sonradan hissedeceksiniz.

OĞLAK: Bu hafta aileden doğru fazla sorumluluk alma görünümleri var. Kendi kararlarınızı alırken aileden veya çevrenizden etkilenmemek çok doğru olacaktır. Çok fazla sosyalleşeceğiniz bir hafta. Bu hafta yarım bıraktığınız bir eğitim varsa bunu tamamlamak için veya eksik işlerinizi tamamlamak adına çok uygun bir hafta.

KOVA: Haftaya maddi belirsizliklerle başlayabilirisiniz. Bu durum canınızı sıkmasın sabırlı olmakta fayda var. İş ve kariyer konularında alacakları temin edememe veya belirsiz durumlar söz konusu olabilir. Var olan maddi kaynaklarımızı korumanız gereken bir hafta. Yeni bir girişim için çok fazla uygun değil. Seyahat etmek veya eski bir arkadaşınızla görüşmek size bu süreçte iyii gelebilir.

BALIK: İş ve kariyer konularında yaşadığınız belirsizlik bu hafta sona eriyor. Yeni bir süreç sizler için başlayacak. Bu hafta ortaklı işlerden kaçınmak gereken bir hafta. Yada bir ortaklık söz konusuysa kaygı, şüphe gibi durumlar yaşanabilir. Ev alma niyetinde olan balık burçları bu hafta çok fazla fırsat yakalayabilirsiniz.

Sevgilerimle,
ASTROLOG ASLI UZUN

İLETİŞİM:
Instagram: asliuzun_asl
Facebook: Astrolog Aslı Uzun

resim364108



Kaynak: Banu Barlas