KOÇ: Bu hafta çok yoğun iletişim ve ikili ilişkilerle başlayacaksınız. Ortaklık kurduğunuz konular, olgular, işler varsa bunlarla ilgili sıkıntılı süreçler yaşayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı yönetmekle ilgili bu hafta önemli kararlar alabilirsiniz. Hafta sonunu ailenizle birlikte geçirmek size iyi gelecektir.

BOĞA: Bu hafta yarım bıraktığınız veya almak istediğiniz bir eğitimi almak için çok uygun gözüküyor. Hafta ortasından sonra işiniz sebebiyle kısa seyahatler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızda bu hafta ciddi bir yoğunluk yaşamanız mümkün. Hafta sonu keyif alacağınız, hobilerinizle ilgili çalışmalar yapabilir.Çocuk sahibi boğa burçları çocuklarıyla ilgilenebilir ve eğlenceli vakit geçirebilir.

İKİZLER: Bu hafta ciddi bir iş yoğunluğunuz olacağını söyleyebilirim. İşinizle ilgili yeni kararlar alarak uygulamaya başlayabileceğiniz bir haftadayız. Özellikle ticaretle uğraşan ikizler burçlarının kazançları bu hafta oldukça artabilir. Yoğunluk içerisinde sağlığınızı ihmal etmemenizi tavsiye ederim.

YENGEÇ: Güzel haberler alacağınız, keyifli bir hafta sizleri bekliyor. Eski arkadaşlarınızla görüşebilir, iletişim kurabilirsiniz, işinizle ve yakın çevrenizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Çocuk sahibi olan yengeç burçları çocuklarıyla ilgili yeni planlar veya kararlar verip uygulayabilir.

ASLAN: Hafta başında yeni gelir kaynakları elde edeceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ev ve ailenizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Taşınmaz mülk alım, satımıyla ilgili bu hafta olumlu göstergeler bulunmakta. Taşınmak isteyen yada ev değişikliği isteyen aslan burçları bu hafta, bu konuda girişimde bulunabilirler.

BAŞAK: Bu hafta çevrenizle ilgili ani gelişmeler yaşanabilir,etrafınızdan haberler alabilirsiniz. Sizden gizlenen hertürlü şey bu hafta açığa çıkacaktır. İsteklerinizi gerçekleştirebilmek adına bu hafta önemli kararlar verebilir, önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Anlaşmalar, sözleşmelerle ilgili konulara karar vermek için çok uygun bir hafta.

TERAZİ: Bu hafta maddi konularınızı yönetebilmek, extra gelirler sağlamak, kazançlarınızı arttırmak için önemli kararlar verebilmek adına uygun bir hafta. İşinizle ilgili bu hafta yoğunluk söz konusu olabilir. Zamanın sizin için hızlı akacağı bir hafta olacak.

AKREP: Bu hafta sizden gizlenen veya saklanan konular varsa bunlar açığa çıkabilir. Bu hafta kendinizle ilgilenmeniz, size iyi gelecektir.İkili ilişkilerinizde ufak tefek fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Sakin kalmakta fayda olacaktır. Eğitim almak veya kendinizi geliştereceğiniz konulara yönelmek, kişisel gelişiminizi arttırmak stresinizi alabilir.

YAY: Sizden gizlenen veya saklanan konular varsa bu hafta ortaya çıkacaktır. Bu hafta işlerinizde ertelenmeler, ufak tefek terslikler yaşayabilirsiniz. İş ve aileyle ilgili planlarınızın aksaması canınızı sıkabilir. Bu durumu çok fazla kafanıza takmamakta fayda olacaktır. Bu hafta ertelenen tüm işlerinizi önümüzdeki kısa bir süre içinde telafi etme şansı yakalayacaksınız.

OĞLAK: Bu hafta içinde bulunduğunuz topluluklar veya sosyal gruplar içerisinde önemli sorumluluklar alabilirsiniz. Amaç,niyet ve isteklerinize ulaşmanızı hızlandıracak bir hafta diyebilirim. Çevrenizle keyifli bir şekilde iletişim kurabileceğiniz, güzel haberler alabileceğiniz bir hafta olacak.

KOVA: İş yoğunluğunuz bu hafta bir hayli fazla olacak. İşle ilgili kısa seyahatlere çıkmanız mümkün. Özellikle Ocak ayının sonuna doğru doğan kova burçları kas ve kemik ağrıları yaşayabilir. Bu hafta sizin için biraz yorucu olsada kendinizi de ihmal etmemekte fayda olacaktır.

BALIK: Eksik bıraktığınız bir işi veya eğitimi tamamlamak adına girişim yapmak için bu hafta uygun gözüküyor. İstek ve niyetlerinize ulaşmak adına güzel bir hafta olacaktır. Kısa seyahatler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Çevrenizden sizi mutlu edecek güzel haberler alabilirsiniz.

Sevgilerimle,
ASTROLOG ASLI UZUN

İLETİŞİM:
Instagram: asliuzun_asl
Facebook: Astrolog Aslı Uzun

resim575265



Kaynak: Banu Barlas