KOÇ: Haftaya iletişim yoğunluğunda başlayacaksınız. Hafta ortası ev ve ailenizle ilgili yeni kararlar almanız mümkün. Bu hafta işinizle ilgili yada çalışma şeklinizle ilgili değişiklikler olabilir. Hafta sonuna doğru beklemediğiniz bir yerden gelir elde edebilir veya uzun zamandır beklediğiniz bir alacağınız varsa temin edebilirsiniz.

BOĞA: Haftaya maddi konular gündeminizde olarak başlayacaksınız, gelirlerinizle ilgili yeni bir yapılandırma yapabilirsiniz. Hafta ortası aile ve akrabalarınızla ilgili iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Hafta sonu titizlik gerektiren işlerinizi halletmeniz için uygun gözüküyor.

İKİZLER: Bu hafta yeni gelir kaynakları yaratmak, yeni projeler ortaya koymak için uygun bir hafta. Hafta ortasına doğru kısa seyahatler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Hafta sonu evle ilgili düzen gerektiren işlerinizi halletmeniz için uygun gözüküyor.

YENGEÇ: Haftanın ilk günleri kendinizle ilgilenmek size iyi hissettirecektir. Hafta ortasına doğru maddi konular gündeminizde olacak. Maddi durumunuz ile ilgili yeni kararlar alabilir fırsatları değerlendirebilirsiniz. Hafta sonu arkadaşlarınız ve yakın çevrenizle yoğun bir iletişim içinde olacaksınız. Eski arkadaşlarınız veya uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız sizinle iletişime geçmek isteyebilir.

ASLAN: Haftaya biraz içinize çekilerek, hayatınızda olup bitenleri sorgulayarak başlamanız mümkün. Yapacağınız tespitler sonucunda hayatınızı düzenlemek adına yeni kararlar alabilirsiniz. Hafta ortası kendinizle ilgilenmek, eksik işlerinizi halletmek size kendinizi iyi hissettirecektir. Hafta sonu maddi kaynaklarınızı geliştirmekle ilgili yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

BAŞAK: Haftaya yoğun iletişim ve iş temposuyla başlayabilirsiniz. Hafta ortası çevrenizden, beklenmedik, güzel haberler alabilirsiniz. Alacağınız haberler sizi çok mutlu edecek. Hafta sonu eksik işlerinizi halletmek ve kendinizle ilgilenmek için çok olumlu gözüküyor.

TERAZİ: Haftaya işle ilgili yoğunluk içinde başlayabilir, yeni projelerle ilgili teklifler alabilirsiniz. Hafta ortasına doğru arkadaşlarınızla eğlenceli diyaloglar kurabilir. Umut ettiğiniz işleri gerçekleştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Hafta sonu kendinizle ve yaşam alanınızla ilgilenmeniz size kendinizi iyi hissettirecektir.

AKREP: Bu hafta almak istediğiniz bir eğitim varsa bunu almak için uygun bir hafta. Sosyalleşme açısından hobi etkinlikleri, eğitim etkinliklerini hayatınıza dahil edebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren işinizle ilgili yoğunluklar olabilir. Zamanla ilgili daralmalar, zamanın yetersiz kalması, işleri yetiştirememe gibi durumlar bu hafta yaşayabilirsiniz.

YAY: Haftaya maddi konularla ilgili yeni yapılandırma gerektiren durumlar karşınıza çıkarak başlayabilirsiniz. Bu durumları düzeltmek adına fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren eşinizle veya partnerizle olumlu diyaloglar kurabilir veya bekar yay burçları için yeni tanışma fırsatları olabilir. İşiniz ve kariyerinizle ilgili veya istediğiniz bir hobi eğitimi almak için hafta sonuna doğru uygun görünümler var. Hafta sonu işinizle ilgili beklettiğiniz işler varsa bunları tamamlamak adına uygun gözüküyor.

OĞLAK: Haftaya ikili ilişkilerinizde yoğun bir iletişimle başlayacaksınız. Hafta ortasından itibaren maddi konularla ilgili yeni yapılanmalar için uygun. Beklediğiniz alacaklarınız varsa bunları hafta sonuna doğru temin edebilirsiniz. Hafta sonu almak istediğiniz bir eğitimle ilgili planlama yapabilirsiniz. Kendinizi geliştirecek konularla ilgilenmek size iyi gelecektir.

KOVA: Haftaya günlük işlerinizin yoğunluğuyla başlayacaksınız. Eksik işlerinizi halletmeniz için uygun bir hafta. Hafta ortası ikili ilişkiler ve diyaloglar kurmanız için uygun gözüküyor. Eşi veya sevgilisi olan kova burçları bu anlamda güzel diyaloglar kurabilirler. Bekar kova burçları yeni tanışmalar yaşayabilir veya eski arkadaşlarıyla tekrar diyalog kurma fırsatı yakalayabilirler. Hafta sonu maddi konuların yönetimiyle ilgili yeni kararlar almanız söz konusu olacaktır. Yeni yapılandırma için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

BALIK: Haftaya sevdiğiniz kişilerle diyaloglar kurarark başlayabilirsiniz. İşle ilgili veya işinizle ilgili olumlu haberler almanız çok mümkün gözüküyor. Hafta ortasından itibaren ailenizin günlük işleriyle ilgili yardımda bulunmanız söz konusu olabilir. İkili ilişkiler ve diyaloglarınızın çok olumlu olacağı bir hafta yaşayacaksınız.

Sevgilerimle,
ASTROLOG ASLI UZUN

İLETİŞİM:
Instagram: asliuzun_asl
Facebook: Astrolog Aslı Uzun

resim711166


Kaynak: Banu Barlas