RUSYA'nın dünyaca ünlü modacısı Alexandre Vassiliev, Antalya'da ikinci defa ev sahibi oldu. Rus modacı, Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut ile bir araya gelerek Samut AŞ.'den 2'inci dairesini satın aldı.

Antalya'dan önce Azerbaycan'da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi Mehriban Aliyev'in onur konuğu olarak Bakü Hayder Aliyev Center'da düzenlenen 'Modernizm ve Moda' sergi programına katılan Alexandre Vassiliev, ardından Antalya'ya geldi. Türkiye'de yakın ilişkiler kurduğu işadamı Hüseyin Samut ile bir araya gelen Vassiliev, Samut A.Ş.'nin Antalya'daki yeni inşaat projelerini gezdi.

Geçen yıllarda Hüseyin Samut'un projelerinden bir daire satın alan Vassiliev, incelediği yeni projeleri beğenerek ikinci bir daire daha satın aldı. Antalya'ya olan duygusal bağını her fırsatta belirten Rus modacı, Türkiye'de en takdir ettiği isimlerin başında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in olduğunu söyledi. Vassiliev, "Antalya benim ikinci yuvam. Gerçek bir yuva haline gelmesi için çok beğendiğim bu şehirden ikinci defa ev sahibi oldum. Her fırsatta Rusya'daki dostlarımla Antalya hakkında konuşuyoruz. Rusya halkını sürekli Antalya'ya davet ediyorum. Antalya'da kendimi kendi ülkemde gibi hissediyorum. Özellikle kendi vatandaşlarımı burada sık sık görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Sadece turistik faaliyetler için değil, aynı zamanda burada birer yuva sahibi olmaları için de Rusya halkına çağrıda bulunuyorum" dedi.

Aynı zamanda ünlü bir dizaynır olan Alexandre Vassiliev, hem yeni aldığı daire için hem de hayata geçirilmesi planlanan yeni inşaat projelerinde işbirliği yapmak için Hüseyin Samut'la anlaşma da imzaladı.

resim770519


Kaynak: Banu Barlas