Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı’dan hizmet atağı… Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Şalıurfa’nın ve vatandaşların temel sorunlarını görüşen Özşavlı ‘ÇÖZÜM’ sözü aldı.

Şanlıurfa’nın temel ihtiyaç ve sıkıntılarını Erdoğan’a taşıyan Özşavlı, hemşerilerinin beklentilerini de ileterek en kısa zamanda çözüleceği sözünü aldı. Cumhurbaşkanından aldığı sözler neticesinde projelerini hızlandırmak için düğmeye basan Özşavlı, ilgili bakanlık ve yetkililerle bir dizi görüşme gerçekleştirdi.


Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yaptığı görüşme neticesinde yine Şanlıurfa için destek isteyen Özşavlı, 150 adet futbol ve basketbol sahası sözünü aldı.

resim608677

ÖZŞAVLI ÇİFTÇİNİN SORUNLARINA DA EL ATTI

Ziraat Odaları Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ile görüşen Halil Özşavlı, Urfalı çiftçilerin sorunlarını ileterek, çözüm istişaresinde bulundu. Başkan Bayraktar geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da çiftçilerin yanında olmaya devam edeceklerine dair açıklamada bulundu. Özşavlı Başkan Bayraktar’a duyarlılığı ve misafirperverliği için teşekkür etti.

resim442399
.

ÖZŞAVLI’DAN VİRANŞEHİR’E OTO GALERİCİLER SİTESİ


Şanlıufra’nın dört bir yanıyla ilgili projelerini dur durak dinlemeden arka arkaya hayata geçirmeye kendini adamış Özşavlı’dan Viranşehir atağı…

Viranşehir’de faaliyet gösteren oto galerici esnafı için site inşa edilecek. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı’ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yaptığı başvuru olumlu sonuçlandı. Özşavlı’nın Viranşehir için istediği Oto Galericiler Sitesi’nin yer tahsisi onaylandı.

İlçenin Yenişehir Mahallesinde kurulacak olan oto galericiler sitesi 36 dönümlük alanda inşa edilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı Viranşehir’de oto galerici esnafının ilçe merkezinde dağınık bir şekilde faaliyet gösterdiğini belirterek bu durumun hem oto galerici esnafını hem de vatandaşları olumsuz etkilendiğini ifade etti.

Vekil Özşavlı : “ Oto galericiler sitesinin kurulması ile oto galerici esnafımız bir çatı altında toplanmış olacak. Bu durum hem esnafımıza hem de vatandaşlarımıza yarayacaktır. Bu vesile ile oto galerici esnafımızın iş potansiyeli önemli ölçüde artmış olacaktır. Viranşehir İlçemize ve oto galerici esnafımıza hayırlı olsun.” dedi ve ekledi: “İlk günkü aşkla halkımızın refahı için çalışmaya devam edeceğiz…”

Şanlıurfa’nın tüm ilçelerini tek tek ziyaret edip halkla ve yetkililerle temasta bulunan Özşavlı, halkın gönlünü fethetmiş görünüyor. Özşavlı'nın  diğer ilçeler için harekete geçireceği projeler şimdiden merak konusu.







Kaynak: Banu Barlas