15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra temelleri atılan ve 2020 yılında açılışı gerçekleştirilen, genel merkezi Ankara'da bulunan, Türkiye'nin dört bir yanında ve yurt dışında da faaliyet gösteren 15 Temmuz Federasyonu’nda Antalya İl Başkanlığına iş insanı Mehmet Erdoğan getirildi.

Genel Başkanlığını Emre Şahin’in yaptığı 15 Temmuz Federasyonu’ndan yapılan yazılı açıklamada; “15 Temmuz Federasyonu Genel Başkanı Sayın Emre ŞAHİN, Antalya İl Başkanlığı için seçilen Sayın Mehmet ERDOĞAN beye mazbatasını takdim etti.” denildi.

Antalya İl Başkanlığına seçilen Mehmet Erdoğan ise yaptığı açıklamada;” Genel Başkanımız Sn. Emre Şahin beyefendinin olurları ile Antalya’mıza hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Firavunun yaktığı ateşe su taşıyan karınca misali bu millete hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışan, ailelerinden sevdiklerinden fedakârlık eden cesur neferler ile birlikte safımız bellidir.

Bu vesile ile bizleri böylesine önemli bir göre layık gören başta Sn. Genel Başkanım Emre Şahin’e, değerli yönetim kurulu üyelerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Meselemiz memlekete hizmet meseledir. Yüce Allah’ım bizi sizlere mahcup etmesin inşallah.” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi