‘EN’ler ve ‘İLK’ler serisi dergi çalışmam için Antalya’nın ve Türkiye’nin EN RENKLİ kişiliklerinden emekli Emniyet Müdürü sayın Feyzullah Arslan ile görüştük.

‘EN’ler ve ‘İLK’ler serisi dergi çalışmam için Antalya’nın ve Türkiye’nin EN RENKLİ kişiliklerinden emekli Emniyet Müdürü sayın Feyzullah Arslan ile görüştük.

Son derece renkli bir kişiliği olan Arslan, Türk gençliğine örnek olacak bir yapıya sahip. Emniyette görev yaptığı yıllarda, okuma koşullarının en ağır olduğu dönemde başta Ankara hukuk olmak üzere, örgün 5 fakülte bitirip üzerine 2 de doktora yapmış.

En çok hayranlık bırakan yönü ise bunca hay hengame de bizler ve geleceğimiz için altın niteliğinde olan tecrübelerini kitaba aktarmış olması.
Onlarca kitabın yanısıra senaryo çalışmaları bile bulunan Arslan’ın şu an hala sahnede olan tiyatro oyunu bile var.

“At-Avrat-Silah” vurgusunu sıklıkla yapan ve ofisinde de özellikle şahlanmış at figürleri bulunan Arslan’ın, “ Çocuklar ve Atlar” ve “Çocuklar Trafik Kurallarını Öğreniyor” isimli çocuk kitapları da bulunmakta.

‘EN’ ler ve ‘İLK’ ler serim için Feyzullah Arslan ismi tavsiye edildiğinde çok sevilen bir isim olduğunu anlayarak ön görüşme yapmaya gitmiştim. Ancak kendisini tanıyınca gördüm ve anladım ki; ülkem için bir tuğladan fazlasını bırakanlardan…

Ortaya koyduklarına bakınca dolu dolu bir yaşam içinde kötülüğe dair vakti olmamış bir insan modeli görüyorum.
Sert duruşunun altında son derece esprili ve eğlenceli bir kişilik barındıran Emniyet eski Müdürü, şimdi hukukçu olan Arslan’ın gözlerindeki ışıltı hem zekilik hem de yaşama sevinci barındırıyor.

Hepiniz bilirsiniz ki ne kimsenin kalemi olurum ne de olmayan bir şeye itibar ederim. Feyzullah Arslan anlattıklarımdan fazlası. Tanımak isteyenler ve tecrübelerinden faydalanmak isteyenler için kitaplarının internette satışı mevcut.

Bir sonraki görüşmemiz de Arslan’ın bilinmeyen yönleri ve biyografisinin ayrıntılarını ortaya koyacak nitelikte bir çalışma yapmayı umuyorum.

Ofisindeki yüzlerce plaket de kendisini tanıdıktan sonra fazlasıyla anlam arz ediyor.
Bana hediye ettiği imzalı kitapları da en kısa sürede okuyup sizlerle paylaşacağım.
#HalaGüzelİnsanlarVar