8 Ocak Cuma günü Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen Beşiktaşlılar birlik ve beraberlik gecesi son derece coşkulu geçti.

Aska Lara Resort Otel'de düzenlenen geceye ilgi son derece fazlayken, biletler günler öncesinden tükendi. Antalya'da kampta olan Beşiktaş futbol takımı, ertesi gün Trabzonsporla gerçekleşecek maç nedeniyle geceye iştirak edemedi.

Geceye katılan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yoğun ilgi gördü. Geceye Türkiye'nin dört bir yanından hemen hemen tüm illerin dernek başkanları da katıldı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yapmış olduğu konuşma geceye damgasını vurdu. Orman,Beşiktaş Vodafone Arena stadının tüm zorluklara rağmen sezon sonuna kadar yetiştirileceğini, konuya dair yapılması gereken her tür gayreti de fazlasıyla gösterdiklerini ifade etti ve " Bu sene O sene!" dedi. Beşiktaş'ın şampiyonluk kupasını kaldıracağına inanan Orman, "Kupanın adresi Vodafone Arena olacak!" şeklinde kararlı ve inançlı bir duruş sergiledi.

resim236858
Gecenin sonunda büyük alkış ve tezahüratlarla uğurlanan Fikret Orman, kendisine gösterilen ilgi ve sevgiyle, salondan son derece mutlu ayrıldı.

Beşiktaş'ın şarkılarıyla inleyen salonda, tribüncüler müzmin alışkanlıkları ile ayakta omuz omuza Beşiktaş marşları söylediler.




Banu Barlas


Kaynak: Banu Barlas