Antalyasporlular, 7 Temmuz Dünya Antalyasporlular Günü'nü kutlamak amacıyla Boğaçayı'nda buluşuyor.

Antalyaspor'un kuruluşunun 53. yıl dönümü ve 7 Temmuz Dünya Antalyasporlular Günü'nü kutlamak amacıyla bir etkinlik düzenleniyor. Boğaçayı'nda 7 Temmuz Pazar Günü Saat 19:00'da başlayacak olan etkinlik ile Antalyasporlu taraftarlar bir araya geliyor. "Bir Meşale de Sen Yak" sloganı ile gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılım için taraftarların sosyal medya hesaplarından yapılan çağrıları devam ederken, bu çağrıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de ortak oldu. Başkan Böcek, büyük kutlamaya tüm Antalyalıları davet etti.

2012 yılından bu yana geleneksel olarak yapılan ve bu sene Boğaçayı’nda gerçekleştirilecek “Antalyaspor İçin Bir Meşale de Sen Yak” etkinliğinde Sapoga Kajmer’in de sahne alacağı açıklandı.

Daha önce yapılan duyuruda etkinlikte Canbay & Wolker ile Yener Çevik’in sahne alacağı açıklanmıştı. Bugün yapılan yeni duyuruda ise Rap müziğin önde gelen isimlerinden Sagopa Kajmer’in de etkinlik çerçevesinde sahne alacağı ifade edildi.

7 Temmuz Dünya Antalyasporlular Günü “Bir Meşale de Sen Yak” organizasyonu 7 Temmuz 2019 Pazar günü saat 19.00’da Boğaçayı’nda gerçekleştirilecek.


Kaynak: Banu Barlas