Herkesin tatil ihtiyacı ve anlayışı muhakkak farklıdır. Kimileri kafa dinlemek ister kimileri de eğlenmek… Son yıllardaki en büyük trend 5 yıldızlı her şey dahil ve ultra her şey dahil otellerdi. Çalışma hayatındaki tempo nedeniyle hiçbir şeye kafa yormak istemeyen ve 24 saatlik dilimi tam olarak değerlendirmek isteyenler için uygun olan her şey dâhil otellere korona sonrası rağbet azaldı.
 
Pandemi dönemi ile birlikte villalar, müstakil evler ve doğa turizmi hız kazandı. Olimpos’da ormanın içerisinde doğa ile tamamen baş başa kalabileceğiniz Kadir’in Ağaç Evleri, organik ve doğal ürünlerden oluşan birbirinden lezzetli ev yemekleri ile de son derece revaçta.


 


Turizmin başkenti Antalya ise doğa turizminin kalbi de Olimpos’daki Kadir’in Ağaç Evleri
 
Doğa turizminde tamamen ağaçtan oluşan evleri ve ortamı ile dünyaya damgasını vuran ve dünya çapında ağaç evler olarak ülkemizi temsil eden Kadir’in Ağaç Evlerinin en can alıcı noktası müzikleri… Yemek saatiyle birlikte başlayan açık hava barında ortamı şenlendiren müzik, yine dünyaca ün kazanmış Bull  Bar’da devam ediyor.
 
Herkes bilir, Türkiye’nin ilk kadın DJ’lerindenim ve Türkiye’nin en büyük kulüplerinde program yaptım. Bu bağlamda hem eğlenceyi seven hem de müzikten çok iyi anlayan biri olarak, Olimpos’da Kadir’in Ağaç Evleri’ndeki müzik, Antalya’da ve son yıllarda Türkiye çapında gittiğim pek çok yere göre en iyi müziği diyebilirim.
 
Doğa turizmini çok tercih etmeyenlerin bile sırf bu müzikler için Kadir’in Ağaç Evleri’ni tercih ettiğini gördüm. İşin en güzel yanı, yemek yiyip direk eğlenceye geçip, dolu dolu bir eğlence sonrası direk odanıza geçip yatıyorsunuz. Açık hava barındaki müzik ve eğlenceye doymayanlar için yarı açık Bull Bar’da son derece otantik bir ortamda güzel ambiyansa sahip.
 
Açıkçası buradaki tek ve en büyük sorun, şehirden bunca uzak bir yerde dahi müzikli mekânların gece yarısı 12.00’a kadar açık olabiliyor olması.
 
Temiz ve nezih bir ortam olan Kadir’in Ağaç Evleri, mekânın sahibi Kadir Kaya’nın ilgisi ile apayrı bir güzellik kazanıyor. Farklı ülke ve kültürden pek çok çalışanın değişik ülkelerden gelip hem Kadir’in Ağaç Evleri’nde kendi işleri gibi çalışıp hem de tatil yapması da son derece ilgi çekici.
 


Kaynak: Özel Haber