KOÇ: Haftaya hareketli bir başlangıç yapacaksınız. Bu hafta uzun seyahatler gündeminizde olabilir. İşinizle ilgili eğitim almak için uygun bir hafta. Hafta sonuna doğru işlerinizdeki yoğunluk zamansal açıdan stres yaratabilir. Hafta sonu akrabalarınız ve arkadaşlarınızla iletişim kurabileceğiniz, keyifli vakit geçirebileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır.

BOĞA: Haftaya geçmişte gerçekleştirememiş olduğunuz yada atlanan bir takım ödemelerin haberini alarak başlayabilirsiniz. Hafta ortası işinizle ilgili yoğunluklar yaşanacaktır.Bu hafta beklemediğiniz kaynaklardan da gelir elde edebilirsiniz.Hafta sonu geçmişe yönelik alacaklarınızı temin etmeniz için uygun gözüküyor. Arkadaş ve akrabalarınızla hoş sohbetler yaşayabilir keyifli vakit geçirebilirsiniz.

İKİZLER:Hafta başı arkadaşlarınız veya sosyal çevrenizle çok fazla ilgilenmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. Hafta ortası kendinizle ilgilenmek size iyi gelecektir. Hafta sonu tekrar iletişim trafiğiniz yoğun olacaktır. Bu hafta önümüzdeki dönemde uygulamanız için yeni fikirler ortaya çıkabilir.

YENGEÇ: Bu hafta iş ve kariyer alanında oldukça yoğun ve tempolu bir çalışmada olacağınızı söyleyebilirim. Zamansal anlamda, işlerinizi yetiştirmek konusunda stres yaşayabilirsiniz. Hafta sonu kendinizle ilgilenmek, dinlenmek, arkadaşlarınızla iletişim kurmak size iyi gelecektir.

ASLAN: Bu hafta almak istediğiniz ve alamadığınız bir eğitim varsa bu eğitime katılmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren işlerinizde yoğunluk yaşanacaktır. Hafta sonu uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşebilir veya onlardan haber alabilirsiniz. Bekar aslan burçları eski sevgililerinden de mesaj veya haber alabilirler.

BAŞAK: Haftaya gelir ve kaynak yönetiminizi düzenleyerek başlayabilirsiniz. Hafta ortası kısa mesafede olsa seyahat etmenizi gerektirecek durumlar ortaya çıkacaktır. Hafta sonu iş ve kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir veya bu gelişmelerin haberini alabilirsiniz.

TERAZİ: Haftaya ikili ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar alarak başlayabilrsiniz. Karar verirken çok fevri davranmamakta fayda olacaktır. Hafta sonuna doğru gelir kaynaklarınızı geliştirebilecek yeni projeler ve fikirler bulabilirsiniz. Hafta sonu arkadaş ve akrabalarınızla görüşebilir veya iletişim kurabilirsiniz. Hafta sonu keyifli bir zaman dilimi olacaktır.

AKREP: Hafta başında günlük işlerinizin koşturmacası yoğunluk yapabilir. Hafta ortasında eş veya ortağınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru gelir kaynaklarınızı arttırmak adına yeni projeler üretebilir. Yeni kontaklar kurabilirsiniz.

YAY: Bu hafta sizler için keyifli bir hafta olacak. Bekar yaylar hafta başında eski sevgililerinden beklenmedik itiraflar duyabilir veya eski sevgililerinden haber alabilirler.Yeni bir ilişkinin de adımlarını atabilir. Hafta sonuna doğru günlük işlerin koşturmacası artacaktır. Hafta sonu ise sizin için özel olan biriyle buluşma, görüşme gibi kavramlar söz konusu olacak.

OĞLAK: Haftaya evinizle veya işinizle ilgili eksik olan tüm işleri bitirerek başlayacaksınız. Hafta ortasından itibaren yoğunluğu az fakat keyifli bir hafta söz konusu olacaktır. Uzun zamandır görmediğiniz eski arkadaşlarınızla görüşebilir, onlardan haberler alabilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

KOVA: Haftaya iletişim yoğunluğuyla başlayacaksınız. Kısa seyahatler yapmanız mümkün. Hafta sonuna doğru işinizde yoğunluk yaşanabilir veya evinizle ilgili önemli bir tadilatı yaptırabilirsiniz. Hafta sonu eski arkadaşlarınızla görüşebilir keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bekar kovalar yeni flörtlere başlayabilir veya eski sevgilerinden haberler alabilir.

BALIK: Haftaya maddi yapılanmanızı gözden geçirerek başlayabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren yoğun bir iletişim trafiği içinde olacaksınız. Hafta sonu kısa seyahetler için uygun gözüküyor. Yine hafta sonu aile ve akrabalarınızla görüşebilir keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Sevgilerimle,
ASTROLOG ASLI UZUN

İLETİŞİM:
Instagram: asliuzun_asl
Facebook: Astrolog Aslı Uzun

resim707183



Kaynak: Banu Barlas